• Double Travel 2 E-bike

  Double Travel 2 E-bike

  Met de wind in de rug(gen)

 

 

De Double Travel 2 E-bike is fietsplezier voor twee mét een duwtje in de rug. Fluitend over de Limburgse heuvels fietsen of tegen de wind in over de Afsluitdijk? Dat kan met de krachtige en betrouwbare GoSwiss Motor. Tempoverschillen zijn verleden tijd met deze reiswaardige tandem. Zo heb je meer tijd voor de omgeving; voor die heerlijke tapas op een terras in Spanje én voor een bezoek aan het pittoreske Lech in Oostenrijk.
De Double Travel 2 E-bike is een volwaardige vakantiefiets. Stabiel, zonder zwabberen suis je de berg af met een volgepakte tandem plus eventueel een trailer. Jullie zijn de baas over deze tandem. Obstabels neem je moeiteloos met de super sterke 26 inch vakantiewielen met brede banden. Ze geven jullie extra comfort, wat vooral voor de stoker heel prettig is. Dát is genieten met z'n tweeën, vrijheid binnen handbereik.

 

 

 

Specificaties

 

 

Algemeen:   Santos only:
Aandrijving:      
Remmen:   Geometrie:  2 maten  

 

 

 

 • Double Travel 2 Ebike

 

 

 

E-chte vakantietandem

Gezellig samen toeren met de wind in de rug

 

 

 

 • Sterk frame
 • Frame

  Super sterk en stabiel

  De Double Travel 2 E-bike is ontworpen om véél en vér te fietsen. Hij heeft een comfortabele zit voor rijders die graag diep zitten en liefhebbers van een wat hoger stuur. Het stijve frame met extra sterke achtervork, stuurt je strak door de bochten, houdt je stabiel met afdalen en voelt efficiënt bij elke trapbeweging.

  Leuk detail: de accu past als gegoten over de schuine onderbuis van het frame. Die zit dus stevig op z'n plek.

  De Double Travel 2 E-bike is klaar voor avontuur, jullie ook?

 • Travelwaardig
 • 5 tassen + véél drinkflessen + accu (+ trailer)

  Betrouwbare pakezel

  De Double Travel 2 E-bike is een volbloed pakezel. Het sterke en stijve frame draagt met gemak al je bagage, verdeeld over vijf tassen, eventueel met extra trailer.
  We hebben ervoor gezorgd dat er voldoende ruimte is voor een accu én veel drinkflessen. Zo heeft het triple-butted aluminium frame een efficiënte geometrie gekregen, wat niet alleen gemakkelijk fietst, maar ook heel betrouwbaar aanvoelt.

 • Santos vakantiewielen
 • Comfortabel en sterk

  Santos vakantiewielen

  De Double Travel 2 E-bike heeft super sterke 26 inch Santos vakantiewielen. Deze zijn handgemaakt en voorzien van de juiste spaakspanning. Met de geborgde spaaknippels zijn de vakantievelgen onverwoestbaar en klaar voor het echte werk.
  Monteer lekker dikke banden van 55 mm (of 60 mm zonder spatborden) voor optimaal comfort.

 

 

Gebouwd voor het zware werk

 

 

 

Sterke wielen die met gemak je zware bepakking dragen en een Santos alleshouder voor een flinke PET-fles of die lekkere fles wijn aan het eind van je fietsdag. De Double Travel 2 is je betrouwbare pakezel.
 

 

 

 

 

Nieuwe Go Swiss aandrijving

Krachtig en flexibel

 

 

Double Travel 2 Ebike

 

 
 • Go Swiss Motor
 • Piekvermogen >500 Watt

  Stille, krachtige motor

  De Double Travel E-bike hebben we uitgerust met een Go Swiss motor in het achterwiel. Dat is een stille, trillingsvrije gelijkstroommotor, die 'kracht gestuurd' is. Hoe harder je trapt, hoe meer power de motor levert. Dat voelt fijn, want je kunt zelf de snelheid controleren en op gevoel doseren.

  De Go Swiss motor is de kern van een sterk wiel met korte spaken. Dat wiel is gemakkelijk in en uit de fiets te halen (quick release), waardoor je zelf je band kunt vervangen of een willekeurige, (plaatselijke) fietsenmaker het nodige onderhoud kunt laten doen.

 
 • Santos Software
 • Slimme ondersteuning

  Speciale Santos Software

  Santos ontwikkelde speciale software. Met deze slimme software bedien je de 5 standen van maximale actieradius naar maximale ondersteuning, net wat je wilt. De motor past zich geleidelijk aan aan het vermogen dat je levert. Dat zorgt voor soepele overgangen, rustige versnellingen, een prettige rijondersteuning. Liefhebbers kunnen de software naderhand zelf tunen met een app. Naast de reguliere standen zijn er 2 regeneratieve standen, waarmee de motor energie terug levert aan de accu.

  Het display is afneembaar.

 
 • Accu
 • Onderbuis accu
 • 555 Wh, 15,5 Ah accu

  Grote accu, grote actieradius

  De Double Travel E-Bike wordt uitgerust met een grote accu. Deze zit compact bevestigd op de speciaal ontworpen middenbuis. Zo behoudt de Double Travel 2 E-bike zijn stabiele rijeigenschappen.
  De actieradius van de Double Travel 2 E-bike hangt af van veel factoren. Denk aan luchtweerstand, rolweerstand, de mate waarin je zelf mee fietst, eigen gewicht en de stand waarin je fietst. Uit ervaring blijkt dat de actieradius ligt tussen de 50 en 150km. Heb je meer advies nodig? Vraag ons er gerust naar.

 • Stabiel en demontabel

  Santos accu montage

  De accu van de Double Travel E-bike zit bevestigd op de speciaal ontworpen middenbuis. Hij is demontabel en voorzien van magneetstekker en accuslot. Je kunt de accu gemakkelijk wisselen.
  Het bracket waarop we de accu monteren past exact over de nieuwe onderbuis van de Double Travel 2. Het vormslot met de verstevigde bevestigingsnokjes houden hem stevig op zijn plaats. Dat rijdt wel zo stabiel.
  De acculader die wordt meegeleverd is een stille lader.

 

 

Tip!

Tip

Een achterwielmotor kan veel power leveren. Het is een gelijkstroommotor, die bij te lage toerentallen warm kan worden. Duurt dit te lang en wordt de motor daardoor te heet dan zal de electronica het vermogen reduceren. Het kan gebeuren dat de thermische beveiliging de motor uit zet. Dit is niet schadelijk voor de motor. De Santos 3.0 software is erop gericht om dit laatste effect te minimaliseren, zodat je vol kunt profiteren van zijn kracht, zijn power.

 

 

 

 

Krachtige hydraulische remmen

Betrouwbaar en gebruiksvriendelijk

 

Op de Double Travel 2 E-bike zijn twee soorten hydraulische remmen mogelijk. Kies voor de krachtige schijfremmen of de betrouwbare Magura's. Of combineer ze voor extra remkracht.
Kies wat het best bij je past.

 

 

 

 

 

 • Veilig afdalen, vol vertrouwen

  De sterkste remmen

  De sterkste remmen met de meeste remkracht. Klaar voor lange afdalingen met de beste Hope schijfremmen met 4 zuigers of de betrouwbare Shimano XT schijfremmen.
  Standaard monteren we Santos schijven die uitblinken als het gaat om langdurig en stabiel remmen. Ze zijn er in een XL (203mm 3.0) en normale uitvoering (180mm 1.8). Natuurlijk zijn de sportieve Hope schijven ook als optie beschikbaar.

 • Veilig afdalen, vol vertrouwen

  De sterkste remmen

  De sterkste remmen met de meeste remkracht. Klaar voor lange afdalingen met de beste Hope schijfremmen met 4 zuigers of de betrouwbare Shimano XT schijfremmen.
  Standaard monteren we Santos schijven die uitblinken als het gaat om langdurig en stabiel remmen. Ze zijn er in een XL (203mm 3.0) en normale uitvoering (180mm 1.8). Natuurlijk zijn de sportieve Hope schijven ook als optie beschikbaar.

 • Velgremmen
 • Betrouwbare hydraulische velgremmen

  Doseerbare remkracht

  De hydraulische velgremmen van Magura zijn robuust en duurzaam. Ze remmen stevig en direct en zijn met weinig kracht goed te doseren. Met een stelwieltje aan de remhendel bepaal je zelf of de rem agressief bijt of juist een vriendelijke lange slag toelaat. Ook remblokken vernieuwen is een fluitje van een cent: zonder gereedschap ben je binnen vijf minuten klaar.

 

 

Santos only

SON SL, modulaire kabelgeleiders, veel kleuren...

 

 

 

 

 

SON SL Verlichtingsset

Draadloze naafdynamo

Kies je voor SON verlichting, dan krijg je een mooie koplamp met een brede, heldere lichtbundel, die zo kenmerkend is voor SON koplampen. De aansluiting bij de naafdynamo is draadloos, zodat het wiel er gemakkelijk in en uit gehaald kan worden. Hiervoor ontwierpen we gegoten padden, die uniek zijn voor onze speciale voorvorken.
We monteren de lamp op een Santos lamphouder, want dan schijnt hij mooi over je band en blijft hij netjes rechtop staan.

De SON lampen zijn verkrijgbaar in 6 kleuren, net als de bijbehorende naafdynamo en achterlamp.

 • Santos kabelgeleiders
 • Modulair, altijd netjes

  Santos kabelgeleiders

  Santos ontwikkelde eigen kabelgeleiders die modulair op het frame van de Double Travel 2 E-bike worden toegepast. Zo lopen de kabels netjes langs je frame en zijn er geen overbodige nokjes, welke opties je ook kiest.

 • Santos kleuren
 • Jouw Santos in je eigen kleur

  Santos kleuren

  Keuze uit meer dan 50 framekleuren, 14 letterkleuren, 6 SON naafkleuren en 5 Pinion kleuren.

   

 

Custombuilt

Voor iedereen een unieke fiets

 

Welk frame heb je nodig?

Welk frame heb je nodig?

Jouw wensen bepalen de keuze van het frame. Neem je veel of weinig bagage mee? Fiets je vooral op de weg, liever onverhard of een combinatie van beide? Voor elk doel is een passend frame. En weet je, jouw frame is maar liefst in 29 kleuren beschikbaar!

Uitvoering

Uitvoering

Kies de uitvoering die je wilt en dan bedoelen we het versnellingssysteem. Bij ons kun je kiezen uit een derailleur, naafversnelling (Rohloff) of bracket versnelling (Pinion), met riem- of kettingaandrijving.

Customizen

Customizen

Stuur, zadel, banden, velgen, spatborden, remmen, verlichting, voorvork, pomp, barends, dragers; je mag zelf bedenken óf je ze wilt, welke je wilt en hoe je ze wilt. Én je bepaalt zelf de kleur!

 

 

 

Geometrie

Alle maten op een rij

 

Tip: testen zegt meer dan cijfers.

Geometrie Double Travel 2  

Geometrie Double Travel 2 E-bike Rohloff
Alle maten zijn gegeven in millimeters, tenzij anders aangegeven.

Maat Zitbuis lengte Bovenbuis lengte Overstap hoogte Balhoofd hoogte Balhoofd - Dropout
M - stoker 390 740 660    
M - kaptein 510 580 770 899 612
L - stoker 440 750 709    
L - kaptein 560 610 818 917 632

* Gemeten met de Schwalbe Marathon Supreme 50 mm band.

 

 

Kies je fiets

Een goede fiets past bij je

 

Santos Bikes


Is de Double Travel 2 E-bike geschikt voor jullie?

Ben je zeker van je keuze, gebruik dan onze customizer om jouw unieke fiets direct samen te stellen.

Customizer >

Santos Stappenplan


Stappenplan

Doorloop eerst ons stappenplan om zeker te zijn van je keuze óf om je op weg te helpen naar een andere, voor jou ideale, Santos.

Stappenplan >

 

 

 

 

Vragen of bestellen?

 

We helpen je graag. Je kunt ons bellen, emailen of een afspraak maken.
Onze dealers staan ook altijd voor je klaar. Kijk op onze dealer pagina voor de adressen.

 

 

Santos Test Center
Santos World Store & Test Center

All 23 models and more than 100 test bikes in store

Santos World Stores
Santos World Stores

All 23 models in store

Santos Stores
Santos Stores

At least the complete Lite Serie, Travelmaster Serie & 2 E-bikes in store

Santos dealers
Santos dealers

At least 6 Santos models in store

 


Contact
Schillingweg 41
2153 PL Nieuw-Vennep
+31 (0) 252 426 123
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.santosbikes.com
 
           


Vind een dealer
Vind een dealer bij jou in de
buurt en test je favoriete fiets.
 
Stel je fiets samen
Stel je fiets samen en bouw
'm op zoals jij dat wilt.
Eenvoudig.


Aanmelden Nieuwsbrief
Als eerste op de hoogte van Santos nieuws.

Bedankt voor je aanmelding!